ساخت دهکده‌هاي ساحلي و فراساحلي در خليج گرگان

طراح و سرمايه‏گذار دهکده‌هاي ساحلي و فراساحلي در بندر نوکنده خليج گرگان، اين پروژه را شامل امکاناتي براي انجام ورزش‏هاي ساحلي و آبي، ساخت اقامتگاه‏ها و ويلاهاي شناور داخل خليج گرگان، ايجاد امکانات رفاهي گردشگري و ايجاد محل برگزاري مسابقات ملي، بين‏المللي و آسيايي خواند و به ميراث آريا(chtn) گفت: با اتمام اين طرح، گلستان صاحب منطقه‏اي در سطح المپيک براي برگزاري ورزش‏هاي آبي مي‏شود.

کاپيتان «سيد حسن گيتي‏پسند»، شرايط زيست‌‌محيطي خليج گرگان را براي جذب گردشگران بسيار مطلوب و شبه‌جزيره ميانکاله و خليج گرگان را در زمره پناهگاه‌‌هاي حيات‌وحش کشور دانست و بيان کرد: اين منطقه به علت اهميت زيادش به عنوان ذخيره‌گاه زيست کره زمين در جهان به ثبت رسيده است و مي‏تواند اکوتوريست‏هاي زيادي را به اين منطقه جذب کند.

وي با اشاره به حضور ده‌ها هزار پرنده مهاجر آبزي و کنار آبزي در اين منطقه تاکيد کرد: علاوه بر پرندگان آبزي، انواعي از پرندگان خشکي‌زي و حمايت‌شده و حيواناتي از قبيل شغال، روباه، خرگوش و سمور نيز در منطقه يافت مي‌شوند.

اين سرمايه‏گذار بخش خصوصي تاکيد کرد: آشوراده، يکي از مراکز مهم توليدي خاويار کشور، در قسمت شرقي شبه‌جزيره ميانکاله قرار گرفته و ايجاد دهکده‌هاي ساحلي و فراساحلي در بندر نوکنده خليج گرگان مي‏تواند موجب توسعه و پيشرفت آن شود.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 1390101431